Bijzondere ondernemingen op het platteland
Home » Deelnemende ondernemers » Speciaal Bierbrouwerij, Oijen

Speciaal Bierbrouwerij, Oijen

Op een sfeervolle locatie in het zicht van de Maas ligt Speciaalbierbrouwerij Oijen. In een voormalige koeienstal treft u een ambachtelijke brouwerij,  een proeflokaal en Brouwer’s Hap & Tap.  Er wordt hier wekelijks op traditionele ambachtelijke wijze gebrouwen. Het is er goed toeven, De brouwer vertelt u graag over zijn brouwerij en zijn bieren. U kunt genieten van zijn biertjes, de landelijke rust, het buitenleven en een heerlijke maaltijd. Op het grote terras of bij de open haard. U wordt er ontvangen in een huiselijke sfeer. De moeite waard om eens kennis te maken met deze bijzondere locatie!!!

Het Brabants Boeren Diploma:

Bij Speciaalbierbrouwerij Oijen treft u nog de ambachtelijke geoogste granen waaronder het oeroude Spelt. Hiermee wordt wekelijks heerlijk bier gebrouwen. De brouwer vertelt u graag over deze producten en het proces.U kunt er heerlijke bieren proeven maar ook een hapje eten. En wilt u actief dan kunt u op de klompen, in overall met boerenzakdoek de wei in voor een spelletje boerenkrokket!

Voor de kinderen zijn er volop speelmogelijkheden. En wilt u er een hapje eten dan kan dat bij onze Brouwer’s Hap & Tap.

Bolderkarroutes:

Onze bolderkarroute is een hele gevarieerde. U loopt op de dijk, in de polder, langs het water en in de bossen. U kunt kiezen uit wandelingen van 3, 5 of  8 km en natuurlijk krijgt u van ons iets lekkers mee. Na afloop wachten we u weer op voor een lekkere Hap & Tap.

Prijs bolderkarroute en iets lekker mee €2,=pp
Prijs bolderkarroute incl. koffie en 1 consumptie €5,=pp
Prijs voor bolderkarroute incl. koffie, consumptie en Hap & Tap  €15,=pp

Meer informatie:

Speciaalbierbrouwerij Oijen en Brouwer’s Hap & Tap
www.speciaalbierbrouwerij.nl of www.brouwershapentap.nl

info@speciaalbierbrouwerij.nl   
Tel. 0412 492217