Bijzondere ondernemingen op het platteland
Home » Deelnemende ondernemers » De Buitenhorst, Schaijk

De Buitenhorst

Welkom op De Buitenhorst
De Buitenhorst is een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie voor zowel recreatieve als zakelijke gasten in het buitengebied van Schaijk. De groepsaccommodatie grenst direct aan het prachtige natuurgebied de Maashorst. Door een mooie, gevarieerde  wandelroute maakt u kennis met dit unieke stukje Brabant.

Het Brabants Boeren Diploma
Weet u hoeveel uur een koe slaapt?
Tijdens de ‘koe-weetjes-wandeling’ ontdekt en leert u allerlei leuke en interessante dingen over onze koeien. Met een gevulde weetjesmand met spelletjes en vragen maakt u een wandeling door natuurgebied De Maashorst. En... na afloop natuurlijk nog even bij de koeien kijken. Een superleuke activiteit om met kinderen te doen maar u als volwassene gaat ook heel wat koewijzer naar huis!

De kosten voor de wandelingroute met de gevulde koe-weetjes mand bedragen € 5,00 per groep. Het is mogelijk om ook een gevulde picknickmand mee te nemen (met of zonder bolderkar). De mogelijkheden en prijzen vindt u hieronder.

Wel belangrijk: Graag vooraf reserveren!

Bolderkarroutes
Bolderkar wandeling:
Bolderkar met routebeschrijving, kleine traktatie en drankje.
Kosten: € 3,50 per persoon. Minimaal 1 dag van te voren reserveren!
Bolderkar picknick:
Bolderkar met routebeschrijving, goed gevulde picknickmand met diverse broodjes, fruit en drank.
Kosten: € 9,50 per persoon. Minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Borg voor de Bolderkar: € 50,00.

De Buitenhorst: van alle gemakken voorzien
De Buitenhorst bestaat uit drie warme en gezellige paviljoens die los van elkaar of gekoppeld gehuurd  kunnen worden. Op deze manier biedt De Buitenhorst u altijd de rust en de ruimte die u nodig heeft. Alle paviljoens zijn gelijkvloers en hebben een ruime woonkamer met open haard en uitgebreide keuken. Ze zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen. Alle moderne faciliteiten zoals, TV, DVD, geluidsinstallatie en draadloos internet zijn aanwezig.  De comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy en hebben een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Ieder paviljoen is tevens voorzien van een slaapkamer voor minder valide gasten met onder andere een aangepaste badkamer.

Het buitengebied binnen handbereik
De Buitenhorst is gevestigd aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’ in Schaijk en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten in het buitengebied van Noord-Brabant. Wandelroutes over het boerenland en mooie fietsroutes zijn in de directe omgeving te vinden. Ook kunt u op het erf van De Buitenhorst een kijkje nemen in de veehouderij en kunt u zelfs meehelpen met het melken van de koeien.

De Buitenhorst
Wim en Rianne Mathijssen
Franse baan 4
5374 RS  Schaijk
Tel. 0486-46 46 86
E. info@debuitenhorst.nl
I. www.debuitenhorst.nl